Excite

Leuk shoppen voor Lord of the Rings sieraden

Echte liefhebbers gaan helemaal op in de fantasytrilogie Lord of the Rings. Ze willen maar al te graag zelf een 'Ring' hebben of in ieder geval iets dat uit de film komt. Dat kan. Tegenwoordig zijn er verschillende gespecialiseerde shops die Lord of the Rings sieraden aanbieden. Op die manier kun je het witte doek een klein beetje je eigen leven binnen halen.

Amanto Juwelen

Een ruim assortiment met Lord of the Rings sieraden vind je bij Amanto Juwelen op juwelen-amanto.com. Hier kun je bijvoorbeeld de officiële ring uit de film kopen, in zowel zilver als goud. Maar daar stopt het niet. Ook een echte Elvish Script armband, een ketting van de Fellowship of the Ring, Arwen's halsketting, Galadriel's ring of Gandalf's broche zijn ook verkrijgbaar. Alle sieraden worden in een mooi doosje geleverd en zijn verpakt in een satijnen zakje, zodat ze goed beschermd zijn. Als je ze niet draagt, kun je ze daar weer in opbergen.

Tolkienwinkel

Ben je niet alleen dol op Lord of the Rings, maar op alle boeken van Tolkien? Dan kun je terecht in Tolkienwinkel.nl. Schaf een mooi 'My Preciousss' sieradendoosje aan, ga voor piercings of schitterende tiara's of verwen jezelf met een paar mooie oorbellen die passen bij Arwen's halsketting. In deze winkel kun je naast sieraden ook nog bekers, posters, boekenleggers, pijpen, wapens, beelden en andere kunstwerken aanschaffen die te maken hebben met Tolkien. Een leuk extra pluspunt van deze winkel: als je na jouw aanschaf via een link andere mensen ook op de shop wijst, krijg jij een bedrag zodra er iets besteld wordt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020