Excite

Lingerie voor mannen

Het Australische merk Homme Mystere maakt lingerie voor mannen. Op zich geen vreemde zaak, maar denk bij lingerie aan de kanten niemendalletjes die we kennen voor dames, en het lijkt een vreemd beeld te zijn. Toch is niets minder waar. Glimmende stofjes, strikjes, schattige patroontjes en veel kant: de lingerie voor mannen van Homme Mystere heeft het allemaal.

Lingerie heteroseksuele mannen

Het Australische lingerie bedrijf maakt al enkele jaren lingerie speciaal gericht op de heteroseksuele man. Voor dit jaar zijn de doelen om ook in Amerika en het Verenigd Koningrijk voet aan de grond te krijgen. Je vraagt je misschien af waarom mannen afstand zouden doen van hun boxershorts, de website van Homme Mystere legt het uit: “Het is leuk, het voelt fantastisch en het maakt het kiezen van je ondergoed iedere dag een beetje leuker.”

Video lingerie voor mannen

Behalve een bonte collectie aan slipjes en hemdjes, heeft Homme Mystere ook beha’s met en zonder vulling, g-strings en babydolls. Bekijk hier een promotievideo van de Australische lingerie voor mannen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021