Excite

Succesvol lingerie kiezen dat bij je past

Lingerie kiezen is een van de meest persoonlijke bezigheden die je kunt doen. Niet alleen moet de lingerie goed passen, maar ook vind je het natuurlijk belangrijk dat de stof behaaglijk aanvoelt. Daarbij kan lingerie zorgen voor een mooiere vorm van je lichaam, waardoor ook je andere kleding beter staat.

Waar moet je aan denken als je lingerie gaat kiezen?

Bij het lingerie kiezen is het belangrijk dat je weet wanneer en waarbij je het gaat dragen. Het moet namelijk passen bij de kleding die je draagt. Je voelt je daardoor niet alleen lekkerder, maar je hele outfit komt dan beter tot zijn recht. Draag je bijvoorbeeld een jurk met diep decolleté, zorg dan dat je bh je borsten mooi ondersteunt, zodat de halsuitsnijding tot zijn recht komt. Ga je op de sportieve toer in een strak t-shirt, kies dan voor een naadloze bh. Deze zogenaamde t-shirt bh's geven je boezem mooie rondingen en heeft geen storend effect onder je t-shirt.

Wanneer je lingerie wilt gaan kiezen, heb je dus volop mogelijkheden. Je kunt voor strakke en soepele modellen gaan, of juist voor exemplaren met veel kant en versieringen. Dit is afhankelijk van voor welke gelegenheid je de lingerie aanschaft. Hoe dan ook het belangrijkste is dat de lingerie goed past. Zorg daarom dat je bh, slip of body de juiste maat heeft. Je kunt natuurlijk zelf aan de gang met een meetlint of de hulp van een vriendin aanvragen. Maar het is misschien nog beter om je goed te laten informeren in een speciaalzaak voor lingerie. Handig is dat je daar meteen diverse modellen kunt passen en zien wat jou het beste zit.

Corrigerende lingerie kiezen

Vroeger hadden de dames al een korset om slanker te lijken. Zover gaan we tegenwoordig niet meer, maar lingerie kunnen ons figuur indien nodig corrigeren. Zo zijn er bh's die borsten optisch kunnen verkleinen, vergroten, liften of vormen. Maar ook zijn er slips die de buik iets platter kunnen maken. Er zijn dus ontzettend veel mogelijkheden om je lingerie zo te kiezen dat je beter voor de dag komt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021