Excite

Lingerie voor de bruid

Bij een bruiloft heeft iedereen het traditioneel over de bruidsjurk. De lingerie wordt vaak vergeten, ook door de bruid. De lingerie van de bruid is echter een essentieel onderdeel van de outfit.

De juiste lingerie laat het lichaam goed uit komen. En uiteraard heeft het ook een romantische functie.

Het nut

De lingerie onder de bruidsjurk heeft meerdere functies. Het is natuurlijk romantisch en spannend. Je kunt denken aan de traditionele kousenband. Deze kousenband wordt aan het eind van de dag van het been gehaald. Dan gooit de bruidegom de band naar de vrijgezelle heren.

Het is ook belangrijk dat het goed zit. De lingerie brengt je lichaam in de juiste vorm, zit comfortabel en zorgt ervoor dat de bruidsjurk goed valt. Goed om weten is dat bruidslingerie bovendien speciaal ontworpen is om te dragen onder een bruidsjurk.

Soorten lingerie

Er zijn een heleboel soorten lingerie. Wat je draagt, is afhankelijk van je jurk. Je kunt een korset dragen bij een jurk met dichte mouwen. Een korset zorgt ervoor dat de jurk prachtig over het bovenlijf valt.

Bij een strapless jurk zal een strapless bh of korset gedragen worden. Het is namelijk niet de bedoeling dat je bh-bandjes boven de jurk ziet uitkomen.

Wanneer je een lange jurk hebt, kun je prima jarretels aantrekken. Veel mannen vinden jarretels leuk om te zien en het geeft een spannend effect.

De kleur

De kleur van bruidslingerie zal meestal wit zijn mits de bruid traditioneel in wit trouwt. Tegenwoordig is wit echter al lang niet meer de enige kleur. Het is dan ook voornamelijk belangrijk dat de lingerie bij de kleur van de jurk past. Gelukkig is het aanbod de dag van vandaag breed genoeg zodat iedereen wel iets kan vinden naar zijn zin.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020