Excite

Leuke badkleding voor je kinderen

Voor de hele jonge kinderen is het makkelijk om badkleding te kopen. Jongens of meisjes, dat maakt niet uit, voor een baby’tje kun je gewoon een zwembroekje kopen. Vaak zijn deze er al vanaf maat 62 of maat 68. Badkleding voor deze kleintjes en ook voor de oudere kinderen, is er meestal in verschillende vrolijke kleuren, voorzien van leuke strikken of ruches.

Voor de oudere meisjes, vanaf maat 92 zijn er ook badpakken te koop. Net als de zwembroekjes zijn deze zwempakken voor meisjes voorzien van strikjes of ruches. De badpakken zijn er in allerlei kleuren en prints verkrijgbaar. Er zijn voor meisjes ook bikini’s te koop. De bovenstukjes van deze badkleding zijn dan doorgaans uit een stuk zonder een aparte sluiting zoals bij dames. Meestal is er ook wel badkleding te koop van populaire televisiefiguren, veel kinderen vinden dat erg leuk.

Voor jongens is de badkleding met televisiefiguren er eveneens, natuurlijk met anderen dan voor meisjes. Er zijn gewone zwembroeken voor jongens te koop, in stoere kleuren. Maar oudere jongens dragen vaker een short die tot op de bovenbenen valt en niet zo strak zit als een gewone zwembroek.

Badkleding voor kinderen kun je overal kopen. Gewone kledingwinkels verkopen badkleding, net als de goedkopere textielwinkels. Maar badkleding voor kinderen is natuurlijk ook te bestellen via webwinkels op internet. Het nadeel van bestellen via internet is dat je niet zeker weet of de badkleding past. Als je over de maat twijfelt, zou je wel twee maten kunnen bestellen.

Afbeelding: Flickr, Sherif Salama

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020