Excite

Leren kleding: leuk en stoer

Echt leer gaat jaren mee en dat is een groot voordeel. Na tien jaar kan het er nog als nieuw uitzien, mits het goed behandeld wordt. Dit is vaak ook meteen een nadeel: leren kleding kan erg prijzig zijn. Een leren jas kan bijvoorbeeld al erg duur zijn, waardoor het vaak gezien wordt als een exclusief kledingstuk. Niet iedereen kan zich het veroorloven.

Je hebt ook leren rokken of broeken. Deze zien er vaak wat stoerder uit en zie je niet vaak bij de doorsnee mensen. Vooral bij metalheads en punkers heb je grote kans om deze leren kleding te zien. Toch begint de leren kleding steeds meer bij de ‘normale’ mensen in trek te komen. Het is niet langer meer taboe om in het leer te lopen.

Leren kleding kun je in kledingzaken kopen, of is in speciale kledingzaken die gericht zijn op leren kleding. Als leer toch te duur voor je is, kun je overwegen naar een tweedehands kledingzaak te gaan. Leren kleding wordt namelijk regelmatig goedkoper tweedehands aangeboden. Je kunt ook op internet zoeken naar voordelige leren kleding. Soms kan het ook veel geld schelen om leren kleding in het buitenland te kopen. Al heb je dan natuurlijk wel weer te maken met de extra reiskosten.

Afbeelding: Flickr account alaskandude

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021