Excite

Leren broek kan ook mode zijn

Een leren broek kennen we wel van de rockbands. De bandleden dragen leren kleding, waaronder een leren broek. De broek heeft dus altijd wel een beetje een stoer imago gehad en veel mensen blijven dit soort ideeën erbij hebben. Dit is echter niet meer nodig. De leren broek is in de winter van 2010 zelfs een echt mode-item geworden.

Topmodellen lopen over de catwalk met hun leren broek. Het blijkt dat je een leren broek prima kunt combineren met andere, leuke kleding, waardoor het er allemaal al een stuk minder stoer uitziet. Het gaat er dus vooral om hoe je een leren broek draagt.

Trek de broek bijvoorbeeld aan in combinatie met een schattig topje. Je kunt er ook een leuke tijgerprinttop boven aantrekken, om toch een iets stoerdere look te krijgen.

Natuurlijk kun je ook gewoon voor de stoere look gaan, zoals de leren broek oorspronkelijk was bedoeld. Er zijn nog genoeg mensen die hem daarom dragen. Maar kies vooral je eigen stijl bij de broek, iets wat bij jou past.

Leren broeken kon je vroeger alleen in speciaalzaken kopen, maar tegenwoordig ook in normale kledingwinkels. Ook online heb je genoeg mogelijkheden om een leren broek te kopen. Als hij niet past, kun je hem gewoon weer terugsturen. Succes met het vinden van een leuke leren broek!

Afbeelding: Flickr, gebruiker idhren

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020