Excite

Een leren broek combineren

De laatste jaren is de leren broek weer populair geworden. Vooral met de leggingtrend is de leren broek terug van weggeweest. Bij leer gaat het om hoe je het combineert. Een leren broek combineren is niet lastig. Je moet alleen weten wat je wel en niet kunt dragen. Hier wat tips.

Zakelijk

De meeste leren broeken zijn zwart. Zwart staat zakelijk en is goed te combineren met veel kleuren. Denk hierbij aan grijs, wit of poederroze. Trek de broek aan met een zwarte blazer, een witte blouse en zwarte laarzen met hakken. Je kunt ook de hakken vervangen voor ballerina's of voor pumps. Over een leren legging kun je een wit jurkje dragen. Draag op de jurk de bovengenoemde blazer en ballerina's aan de voeten. Jurkjes maken de leren broek wat liever en vrouwelijker.

Casual

De leren broek is ook goed te dragen op een meer casual manier. Handig als je na het werk uit gaat. Stop een paar gympen en een blouse in je tas en klaar ben je. Een zogenaamd houthakkershemd staat dan ook prima op een leren broek. Ook shirts met zwart-witte strepen doen het goed. Een leren legging kun je ook casual dragen met een oversized shirt en gympen. In plaats van de gympen kun je ook kiezen voor ballerina's. En zelfs hakken combineren goed met een leren broek voor een casual stijl, mits de hakken niet te formeel zijn.

Bijna alles kan

Bij leer kun je een heleboel dragen en zeker bij zwart leer. Bijna alles kun je erop dragen. Is je favoriete jurkje bezaaid met pailletten? Trek die maar niet aan bij een leren legging. Glimmende jurkjes, truitjes en jasjes zijn uit den boze. De broek glimt immers al genoeg van zichzelf. Less is more!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021