Excite

Lady Gaga wil een parfum van bloed en sperma

Het eerste parfum van de excentrieke Lady Gaga zou binnenkort uit moeten komen en volgens bronnen uit de omgeving van de parfumontwikkelaars, zou Gaga willen dat het parfum naar bloed en sperma ruikt. Het parfum moet de naam ‘Monster’ krijgen. De zangeres noemt haar fans ‘kleine monsters’ en met het parfum zou ze haar fans willen eren.

In september maakte de zangeres een deal met het grootste parfumconcern ter wereld, waar ook de parfums van onder andere Jennifer Lopez en Beyoncé Knowles vandaan komen. De verwachting was toen dat haar eerste geur in 2012 zou komen.

Een parfum met de geur van bloed en sperma klinkt erg controversieel, maar Lady Gaga is met dit bizarre idee niet de eerste. Ontwerper Rad Hourani gaf aan dat hij de inspiratie voor zijn onlangs verschenen parfum Six Scents ook uit sperma haalde.

Enkele dagen geleden kwam Lady Gaga ook weer in het nieuws toen bekend werd dat ze voor de videoclip van haar nieuwe single Born this way transseksuelen zoekt. Dit werd gemeld door de PerezHilton website. Op een feestje voor transseksuelen in New York zouden mensen van de zangeres zijn geweest om ‘trans ladies’ te casten voor de clip die deze week gefilmd zou worden. Het is de bedoeling dat de clip van Born this way tijdens de Grammy awards op 13 februari in première gaat. Het gelijknamige album moet dit jaar mei verschijnen.

Afbeelding: Flickr, Lori Tingey

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021