Excite

Trendy laarzen van de zomer 2011

Ook laarzen waren goed te dragen in de zomer van 2011. Niet alleen vanwege de slechte zomer. Maar ook dankzij de trendy zomerlaarzen die gemaakt waren. Laarzen die ook goed te dragen waren onder een kort zomerjurkje of over de skinny jeans. Zomerse laarzen zijn vaak dun gevoerd en luchten goed door. Het meest ideaal zijn laarzen van echt leer. De laarzen voor de zomer van 2011 waren zonder meer de stoere cowboy laarzen.

Lichte kleuren

De kleuren van de laarzen in de zomer zijn vaak lichte kleuren als wit, zandkleurig of beige. Deze staan het mooist onder de bloemenjurken of spijkerrokken. In de zomer van 2011 was de gipsy en hippie look helemaal in. Hoewel bij deze stijl blote voeten meer toepasselijk zijn, zijn laarzen ook goed te dragen. Denk aan mooie suède laarzen met franjes. Die maken het geheel goed af in combinatie met een bloemenjurk en een pastelkleurig vestje.

Fashion Finder

De website Fashionchick combineert modenieuws met hun eigen webshop. Lees eerst over de trendy laarzen van de zomer 2011 op de pagina Fashionnews. Daarna kijk je op Fashion Finder waar je jouw favoriete laarzen kan kopen. Fashion Finder is een ideale zoekmachine van Fashionchick om webshops te vinden.

Cowboy enkellaarzen

Echte laarzen voor de zomer zijn de enkellaarsjes. Deze laarzen zijn perfect voor wisselende zomerse dagen die zon en regen combineren. De laarzen voor de zomer van 2011 hebben veel weg van de cowboy laarzen. Een puntige neus en brede comfortabele hak. Deze laarzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De naturel kleuren maar ook opvallende kleuren als blauw en zelfs roze. Daarnaast zijn er ook stoere laarzen met een hoge sexy naaldhak. Op Fashionchick vind je deze laarzen. Hier kan je op je gemak laarzen uit de zomer uitzoeken die hot zijn in 2011.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020