Excite

Korting op een kinderzomerjas

In Nederland kun je in de zomer eigenlijk niet zonder zomerjas. Dat geldt zeker voor kinderen; hun weerstand is niet altijd optimaal en de extra beschermlaag die een kinderzomerjas biedt, is dan meer dan welkom. Maar omdat kinderen vaak nogal snel groeien, is het zonde om hier honderden euro's voor uit te geven. De kans dat je kindje volgend jaar nog in dezelfde jas past, is namelijk heel klein. Hoe kun je nu voordelig een kinderzomerjas kopen, zonder dat deze duidelijk oud, lelijk of van slechte kwaliteit is?

Tweedehands

De snelste methode is een website als Marktplaats.nl bezoeken. Je bent namelijk lang niet de enige met dit probleem. Veel moeders - vaak vrouwen die voor het eerst moeder zijn geworden - gaan zich helemaal te buiten aan kinderkleren en komen er naar verloop van tijd achter hoe snel hun kinderen daar weer uitgroeien. Die mooie merk kinderzomerjas van vorig jaar, past dan al niet meer. Jij kunt daarvan profiteren, door altijd eerst op Marktplaats te zoeken naar mogelijkheden. Als je hier een koopje scoort, let dan ook altijd even op de verzendkosten; die komen natuurlijk nog wel bij de vraagprijs. Wat lager bieden dan de vraagprijs kan natuurlijk ook altijd.

Krijgertjes

Nog goedkoper zijn natuurlijk zogenaamde 'krijgertjes'. Het voordeel hiervan is dat ze gratis zijn, het nadeel dat ze soms wat gedateerd zijn en dat het niet makkelijk is om 'nee' te zeggen. Kijk of het echt niet kan. Gaat het wel, dan kun je er het beste maar gewoon blij mee zijn en wachten wat het volgende seizoen je brengt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021