Excite

Variaties met korte haarmodellen bij man en vrouw

Dit jaar hebben ook de korte haarmodellen veel volume en beweging. Eigenlijk kan kort haar dit jaar op allerlei manieren gedragen worden. De meest trendy korte haarmodellen zitten echter heel nonchalant. Deze kapsels zijn alleen niet voor elke gelegenheid geschikt. Naar het werk, een chique feest of bij een diner kan je eigenlijk niet aankomen met een warrig 'beach' kapsel. Voor deze gelegenheden mag kort haar nog steeds strak en glad gekapt zijn.

Boyfriend haar

Op de website www.haartrends.net vind je veel variaties op korte haarmodellen. Uiteraard voor zowel de dames als de heren. Korte haarmodellen zijn voor heren wat vanzelfsprekender. Diezelfde haarmodellen kunnen ook toegepast worden bij dames. De 'boyfriend-look' is namelijk helemaal in dit jaar. Daarbij past perfect een kort herenkapsel. Dames mogen experimenteren en ook spieken bij de mannentrends voor korte haarmodellen.

Afwisselen met laagjes

Korte haarmodellen worden dit jaar voornamelijk geknipt in laagjes. De laagjes worden op een dusdanige manier geknipt dat verschillende kapsels ermee gecreëerd kunnen worden. Een kort kapsel heeft het ene moment een rechte pony en boblijn en de andere dag een schuine lok met een kort rond haarmodel. Andere kapsels kunnen de ene dag chique en strak gekapt zijn en de andere dag wild en punk.

Kuif of hanenkam

Bij de korte haarmodellen van de mannen staat dit jaar de kuif of lok centraal. De bovenste haren worden lang gehouden. Met deze langere haren kan ontzettend veel gevarieerd worden. Mannen kunnen een retro-kuif dragen of een hanenkam maken. Voor op het werk kunnen de lange lokken gladgestreken worden voor een netter uiterlijk. Voor de mannen geldt lang boven, kort onder, dat is de trend dit jaar.

De korte haarmodellen zijn dit jaar geschikt voor mannen en vrouwen. Korte haarmodellen worden afwisselend gedragen, met laagjes, mooie lokken of klassiek gladgestreken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021