Excite

Leuk kort kapsel voor fijn haar

Fijn haar hebben is over het algemeen helemaal niet fijn. Je lijkt er weinig mee te kunnen en het is al helemaal niet makkelijk om een goed kapsel te vinden. Zeker niet als je eigenlijk een kort kapsel voor fijn haar. Toch zijn er best wel mogelijkheden, wij zetten ze hier voor je op een rijtje.

Doe er wat aan

Allereerst: je kunt wel een kort kapsel voor fijn haar zoeken, maar je kunt je beter eerst concentreren op het juist verzorgen van je haar. Voor fijn haar heb je verschillende producten die helpen om het iets voller te maken. Dan zit je haar namelijk het beste. Ook regelmaat in het knippen is belangrijk: zelfs als je een kapsel hebt dat mooi staat, zul je elke zes weken naar de kapper moeten om het goed in model te laten zitten.

Lok of pony

Je wilt je haar natuurlijk wat voller laten lijken. Dat kan met een lok of een pony. Die zijn bijvoorbeeld te combineren met een bob. Een bob is weer in allerlei vormen te krijgen; eentje waarbij de punten naast je gezicht wat uitlopen, maar ook eentje die gewoon recht loopt. Heb je fijn haar, maar ook wat krullen? Ook dan kan een bob leuk staan, zolang je deze maar niet te kort knipt. Heb je heel veel lef, dan kun je het ook bijna helemaal afknippen. Bij korte stekeltjes kan bijna niemand meer zien wat voor haar je eigenlijk hebt. Extreme waaghalzen kunnen zich zelfs helemaal kaal scheren; de kans bestaat dat je dan iets dikke haar terug krijgt. Denk er wel aan dat die kans niet heel erg groot is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021