Excite

Kort haar kapsels voor dames

Kort haar kapsels dames

Wilde kopjes tot klassieke boblijn. Het kan allemaal dit jaar. Het belangrijkste daarbij is dat je er lekker bij voelt. Ga je dit jaar voor een warrig stoer of voor gladde styling?

Bij korte kapsels wordt de kruin het kortst gehouden. Kijk je verder dan zie je dat vanaf daar steeds langer wordende laagjes naar buiten worden geknipt. De verschillende lagen en zachte rondingen maken je haar levend. Dit gecombineerd met een pittige pony maakt het helemaal af. Bijkomend voordeel hiervan is doordat je haar regelmatig geknipt wordt (om de vier tot zes weken) je haar er niet droog uit komt te zien.

Styling

Je kan met dit kapsel meerdere kanten op, maak je een supergladde styling, of met gel erin een stoere wilde kop. Vaak heb je al een idee van het kapsel wat je wilt hebben, maar pas op bij het kopiëren hiervan. Een kapsel van een model of ster kan er erg mooi uitzien maar het moet passen bij je gezichtsvorm. Ga voor advies naar je kapper. Als je bij een bezoek aan de kapper jezelf bent (qua kleding, bril, make-up) kan de kapper een goede inschatting en kijken welk kapsel het beste bij je past.

Je wilt natuurlijk de salon uitlopen met een voor jouw geschikte individuele haarsnit. Als je een behoorlijke haarstijl verandering hebt doorgaan, neem dan enkele dagen de tijd om te wennen aan je nieuwe look.

Kleur

Volgens de kapperssite mag je deze zomer gezien worden met levendige kleurencombinaties, Heldere lichte tinten, met verschillende nuance zijn 'hot' deze zomer. Zo komt de natuurlijke structuur van het haar heel mooi tot zijn recht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021