Excite

Koop je carnavalskleren

Het eerste wat je moet weten als je op zoek gaat naar je carnavalskleding is waar je moet zoeken. Er zijn verschillende adressen waar je de beste carnavalsoutfits kunt scoren. Een tweedehands winkel is bijvoorbeeld een goede plek om te beginnen. Hier vind je soms heel mooie oude outfits. Theaters doneren hun stukken soms aan tweedehandswinkels, en laat je daar nu net heel mooi mee voor de dag kunnen komen.

Je kunt ook online veel verkleedkleren vinden voor carnaval. Maskers, capes, broeken, jurken... je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel op internet te vinden. Op sites als feestkleding-sawear.nl vind je voor elk feest wel een geschikte outfit. Kijk onder dames- of herenkleding en zoek de speciale selectie voor carnaval.

Wil je net even anders dan anders gekleed gaan? Kies dan eens voor een opblaaskostuum voor carnaval. Hiermee verkleed je je niet alleen als cowboy, maar heb je er ook nog eens een opblaasbaar paard bij waar je op ‘rijdt’. En wat dacht je ervan om een overtuigende sumoworstelaar te zijn, of een enorm dikke kok? Ook superheldenkostuums zijn in een oplaasbare variant verkrijgbaar.

Ook uniek zijn kostuums waar echt over na is gedacht. Zo kun je als tijdschrift over straat, en sta je zelf op de cover. En wat dacht je van deze outfit: een banaan in een pyjama? Verder kun je als bierflesje, gitaar of dartboard over straat.

Er zijn genoeg mogelijkheden om een uniek carnavalskostuum te scoren. Ga daarom nu alvast op zoek naar je carnavalskleren en steel de show tijdens carnaval!

Afbeelding: Flickr, Fotos Gov/Ba

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021