Excite

Koop een Falcon zomerjas voor je hele gezin

Voor het komende zomerseizoen is er voor iedereen weer een nieuwe Falcon zomerjas te krijgen. Voor mannen, vrouwen en kinderen heeft Falcon een nieuwe zomercollectie voor de zomer 2011. Het ideale zeilweer is weer aangebroken en dit vraagt om een nieuwe jas dat bestemd is tegen regen en wind voor op de zeilboot.

Voor het hele gezin

Met het hele gezin op de boot is een vakantie van vrijheid. Niets is fijner om je dan goed beschermd te voelen met de juiste kleding. De Falcon zomerjas biedt alle bescherming tijdens de regenachtige en winderige zomerdagen.

Materiaal

De Falcon zomerjas is voorzien van het beste materiaal. Dit maakt de zomerjas optimaal wind- en waterproof. De naden zijn speciaal getapet en de ritsen zijn waterdicht. Daarnaast beschikken de jassen over ‘gaten’ en ritsen die zorgen voor een goede ventilatie.

Trendy kleuren

De kleuren van de Falcon zomerjas sluiten aan bij de trends van deze zomer. Voor de mannen is een Falcon zomerjas te krijgen in sprekende kleuren als geel en groen. Maar ook in naturel kleuren als zwart, grijs, blauw en wit. Niet voor iedereen zijn de fluorescerende kleuren weggelegd. Hier heeft Falcon goed mee rekening gehouden.

Vrouwen daarentegen kiezen sneller de felle, vrolijke kleuren uit. Voor vrouwen is de Falcon zomerjas verkrijgbaar in de kleuren rood en roze. Maar ook in verschillende prints als ruiten en andere motieven. Wees gerust, ook voor vrouwen is de Falcon zomerjas te koop in een rustige kleur als blauw en wit.

Kinderen

Ook je kinderen kun je goed beschermen met een Falcon zomerjas. Falcon heeft voor kinderen een uitgebreide kledingcollectie die een aantal mooi zomerjassen bevat. Een Falcon zomerjas voor kinderen is te krijgen in rood, wit, zwart en met een ruiten motief. Deze jassen zijn uiteraard voorzien van de zelfde bewerking als de volwassen jassen.

Een Falcon zomerjas is voor het hele gezin verkrijgbaar in alle kleuren, maten en beschermende materialen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020