Excite

Eindeloos combineren met de kokerrok

Eigenlijk zou iedere vrouw er één in de kast moeten hebben: de kokerrok. Net als de little black dress mag de kokerrok niet meer in je collectie ontbreken. De kokerrok is een veelzijdig kledingstuk waarmee je eindeloos kunt combineren. Wil je weten meer weten over de kokerrok? En wil je weten met welke kledingstukken je de kokerrok kunt combineren?

Wat is een kokerrok?

Een kokerrok is een nauwsluitende rok die de contouren van de heupen volgt en accentueert. De rok reikt tot net over de knie. De kokerrok werd voor het eerst op de markt gebracht in de jaren ’40. Het is een vrouwelijke klassieker die je in veel hedendaagse collecties nog steeds tegenkomt. Er zijn ook kortere kokerroken op de markt. Deze reiken tot boven de knie of tot halverwege de bovenbenen.

Hoe combineer je de kokerrok?

Voor een nette look combineer je de kokerrok met een blouse. Hoge hakken eronder maken de nette look dan helemaal af. Als je de kokerrok dan wat hoger in je taille draagt, lijk je ook meteen een stukje langer. Is het wat kouder buiten? Dan draag je de kokerrok met een maillot eronder en een warme trui of coltrui erop. Onder je kokerrok draag je een paar laarzen of enkellaarzen. Ook jasjes en vestjes combineren goed met de kokerrok. Je laat het jasje of het vestje dan net over je kokerrok vallen. De kokerrok kan bij warmere temperaturen ook heel goed gedragen worden met een t-shirt of een topje. Het is dan vooral leuk om het topje of het t-shirt in je kokerrok te dragen.

Eindeloos combineren

Met een kokerrok kun je dus eindeloos combineren. Of het nu warm of koud is buiten, de kokerrok kan altijd! Bij de aanschaf van een kokerrok is het belangrijk om een kleur uit te kiezen die goed combineert met de andere kleding die je in de kast hebt hangen. Tenslotte is het heel belangrijk dat de kokerrok goed valt. Daarom is het verstandig om de kokerrok voor aanschaf altijd eerst even te passen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020