Excite

Natuurlijke kleuren komen samen in de kapsels van 2011

De kleuren van de kapsels zijn in 2011 natuurlijk. Geen knalkleuren als roze en paars maar degelijke bruintinten. Als je niet een persoon bent die te veel durft te experimenten met haarkleuren, dan is dat dit jaar geen probleem. De haartrend van dit jaar is natuurlijk en dit wordt ook doorgezet naar de kleuren. De kleuren zijn naturel waarin gevarieerd wordt met elke kleur.

Vrouwelijk pit

De natuurlijke kleurentrend in de kapsels van 2011 benadrukken de vrouwelijkheid die weer getoond mag worden. Dat neemt niet weg dat een beetje pit niet hoeft ontbreken dit jaar. De topkappers willen dat vrouwen hun vrouwelijkheid behouden met een pittig kapsel. Om de kapsels meer pit te geven worden de natuurlijke tinten met elkaar gecombineerd. Voorbeelden zijn te zien op de website www.kapsels-kristys.nl.

Bruin met een kleurtje

De kleuren blond, rood, bruin en zwart domineren in de kapsels van 2011. Voor meer pit laat je highlights aanbrengen. Mooie kleurencombinaties zijn rood en zwart of blond en bruin. Binnen elke kleur bestaat ook veel variatie. Brunettes kunnen kiezen tussen bruin, donkerbruin en chocoladebruin. Kleuren die met de bruintinten gecombineerd worden zijn kastanjebruin, rood of blond.

Gekleurde lokken

Het aanbrengen van verschillende kleuren in het kapsels kan op verschillende manieren. Onder andere door de bekende highlights. Het haar kan bij de punten een kleur krijgen en vanaf de kruin een andere kleur. Het haar loopt dan langzaam over in de andere kleur. Een andere mogelijkheid is het haar bovenop het hoofd een andere kleur te geven dan het haar onderop. Of de voorste lokken worden in een andere kleur geverfd. Eigenlijk hoef je niet meer te kiezen uit kleuren voor een kapsel in 2011. Natuurlijke kleuren worden samen gecombineerd in de kapsels van 2011.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020