Excite

Kleed je kamer aan met een vloerkleed

Na je verhuizing of verbouwing ben je enthousiast bezig met de inrichting. Na korte tijd kom je er toch achter dat je de sfeer niet helemaal krijgt zoals je deze in je hoofd had. Hoe dat kan? Waarschijnlijk mis je nog een vloerkleed. Een vloerkleed brengt sfeer in de ruimte. Bovendien is het ook nog eens lekker aan je voeten; ook geen verkeerde bijkomstigheid. Een vloerkleed kopen is op zich niet zo moeilijk, maar er zijn wel veel dingen waar je rekening mee moet houden.

Allereerst is natuurlijk de kleur van het vloerkleed ontzettend belangrijk. Je vloerkleed moet de kleuren in je huis complementeren. Ook moet de kleur passen bij de ruimte waar je het kleed in legt. Een enorm knallend kleed past niet mooi in een kleine kamer. Dan kun je beter voor een iets rustiger kleed gaan. Een klein en onopvallend kleed doet weer niets voor een grote kamer.

Ook het materiaal is van belang. Dit moet lekker aan voelen, maar het moet ook gezond zijn. Ben je allergisch voor bepaalde stoffen? Controleer dan of die in het kleed zitten. Als dat het geval is, kun je beter iets anders kiezen. Is het materiaal ook duurzaam? Kleden kunnen best prijzig zijn en dan is het gewoon fijn als je een kleed koopt waar je even mee vooruit kunt.

De prijs is eigenlijk pas het laatste aspect waar je naar moet kijken. Als je jouw droomkleed hebt gevonden, maar het is te duur om het direct te kopen, wacht dan gewoon even tot je wel het benodigde geld bij elkaar hebt. Dan heb je uiteindelijk precies wat je wilt en zul je je nieuwe vloerkleed waarschijnlijk nog meer waarderen!

Afbeelding: Flickr account B@ni

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020