Excite

Kledinglijn voor Kelly Osbourne

Een van de gezichten van de Amerikaanse modepolitie Kelly Osbourne is bezig met een eigen kledinglijn. Er is nog maar weinig bekend over de kleding, maar één ding is duidelijk: Kelly wil ook vrouwen met “een maatje meer” tegemoet komen.

Kledinglijn

Naar eigen zeggen loopt Kelly Osbourne al jaren rond met het idee om een kledinglijn te maken, maar eindelijk heeft ze toestemming gekregen om de lijn te laten produceren. Tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly vertelt Kelly: “Ik heb deze week een van de meest opwindende ontmoetingen van mijn leven. Het gaat nu echt gebeuren.”

Kelly mag voor een groot deel zelf bepalen hoe de collectie vorm gaat krijgen. “Tijdens de vergadering heb ik kreeg ik te horen dat ik zelf de volledige controle heb over het creatieve proces en dat ik ook plus-size kleding mag gaan doen,” vertelt de 28-jarige modekenner.

Maatje meer

Kelly Osbourne had zelf jarenlang een voller figuur, tot ze in 2010 bijna dertig kilo aan gewicht verloor. Ze weet daarom dat er voor vrouwen met een maatje meer weinig keuze is qua kleding. “Niemand kijkt naar een dik meisje in de modewereld,” vertelde Osbourne aan de website Fashionista. “Dat is gewoon de trieste waarheid. Daarom hou ik van vrouwen zoals Beth Ditto, die hun eigen kleding maken. Ik wil zelf ook kleding ontwerpen voor alle soorten vrouwen. Iedereen verdient het om mode te dragen.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021