Excite

Kleding Nikkie Plessen internationaal

  • Wikimedia Commons

De kleding van Nikkie Plessen gaat internationaal. De omstreden kledinglijn van de presentatrice zal in België te koop worden aangeboden. In Nederland werd de lijn vooral bekend vanwege het grote aandeel hoeveelheid geplagieerde kleding: prints, stoffen en kledingmodellen werden klakkeloos overgenomen door Plessen.

Reputatie NIKKIE

De bevuilde reputatie van de kledinglijn is nog niet over de grens van België getrokken. Vandaag tekende Nikkie Plessen een contract met een Belgische importeur van grote merken, zoals Valentino, Balmain, en Cavalli. De kledinglijn van Plessen, NIKKIE, zet daarmee kleine stapjes op een internationaal podium.

Op Facebook plaatste Nikkie een foto waarop ze het contract met de importeur Club70 tekent. “Yeah eindelijk mag ik het zeggen, ik ben zo blij. Ik heb zojuist een contract getekend met fashion club 70 in Antwerpen,” schrijft de presentatrice.

Club 70 kleding

Club 70 verkoopt luxe kleding in de Benelux, dus met het contract heeft Nikkie meteen een groot publiek tot haar beschikking. De meeste potentiële kopers waarschijnlijk niet bekend met het plagiaatschandaal rondom de collectie. Afgelopen maandag nog herkende een ontwerper nog een trui in Nikkie Plessens collectie als de zijne.

Een mijlpaal

Ondanks alles doet de collectie het, in Nederland, boven verwachting goed. De nieuwe verkooppunten in België noemt Nikkie Plessen dan ook “een mijlpaal” voor haar werk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021