Excite

Kleding Nike voor Olympische Spelen 2014

Eindelijk is bekend gemaakt dat de sportkleding van het Amerikaanse team voor de Olympische Spelen van 2014 van Nike komt. Op de eerste foto’s van de ontwerpen is te zien dat de Amerikanen onder andere voor flitsende zilveren jassen gaan. Het was lang onbekend dat Nike de Amerikanen van sportkleding zou gaan voorzien tijdens de winterspelen in Sotchi, Rusland. Amerikaans kledingmerk Ralph Lauren maakt de officiële outfits van de sporters, die bijvoorbeeld worden gedragen tijdens de openingsceremonie.

Team USA

De Amerikanen zullen in hun kleding voor de Olympische Spelen van 2014 een buitenaardse indruk maken. Het meest in het oog springt de zilveren Aeroloft 800 Summit donzen jas, natuurlijk versierd met het ‘Team USA’ logo. De sporters krijgen ook een paar fijne sportschoenen cadeau, namelijk zwart-lime Flyknit Chukka sneakers. Ook in de rest van de lijn komt de combinatie van zwart, lime en zilver terug. De kleding zal gedragen worden tijdens de medailleceremonies. Voor de trainingen en om te relaxen heeft Nike ook kleding gemaakt, waaronder een donkerblauw donzen jack en handschoenen met de Amerikaanse vlag.

Nederlandse kleding Olympische Spelen Sochi

Ook de sporters uit eigen land zien er tijdens de winterspelen van 2014 weer tiptop uit. De Nederlandse kleding voor de Olympische Spelen in Sotchi is gemaakt door Suitsupply en Asics, de vaste leveranciers van de Olympische tenues. Asics maakte een zwart-oranje lijn met sportkleding, waaronder een zwart donzen jack en een oranje trainingsjack om de sporters warm te houden in het koude Rusland. Suitsupply gebruikt veel grijs en donkerblauw met oranje accenten, vooral verwerkt in een elegant ruitpatroon.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021