Excite

Kleding uit de laatste mode, dameskleding en avondkleding

Kleding uit de laatste mode zoals dameskleding en met name avondkleding zijn kledingstukken waar heel wat vrouwen moeite mee hebben. Of je nu maatje fotomodel hebt of een maatje meer, vrouwen vinden het moeilijk shoppen voor een avondje uit. Hier dus een aantal richtlijnen.

Kleuren:

Mocht je het nog niet gemerkt hebben, kleuren zijn helemaal hot dit jaar. Neon broekjes, jurkjes met tropische prints, kortom kleur is in. Maar wat doet kleur nu met je en waar staan ze voor. Hier dus een aantal kleuren op een rij en hun betekenis.

  • Roze: de kleur voor de romantische en idealistische zielen onder ons. De kleur is misschien wat meisjesachtig maar onderschat deze dames niet.
  • Blauw: een kleur voor de wat rustigere types. Blauw staat ook voor wie van rust en orde in zijn leven houd.
  • Rood: behalve dat rood de kleur van de liefde is, is het ook de kleur voor de impulsieve en energieke ziel. Daarnaast staat deze kleur voor passie en vuur. Wil je een keer opvallen, ga dan voor rood.
  • Groen: staat voor de betrouwbare en loyale ziel. Tevens staat deze kleur voor Veiligheid en stabiliteit.
  • Geel: dé kleur voor de creatieve en vrolijke types. Het staat ook voor optimisme, vrijheid en een portie zelfvertrouwen.
  • Wit: staat voor schoon. Wit is voor de mensen die sereen van karakter zijn en die houden van de gewone dingen in het leven.
  • Zwart: hierbij denk je snel aan elegante, klassieke, vaak perfectionistische vrouwen. Een bijzondere eigenschap is dat deze mensen vaak zeer trouwe vrienden of partners zijn.
  • Oranje: de gezellige types. Deze kleur symboliseert humor en sociale mensen. Mensen die deze kleur adoreren willen opvallen en kunnen zelfs veranderen in een echte drama queen.

Van oud naar nieuw:

Wat ook leuk is, is winkelen in een vintage winkel. Je vindt er altijd wel iets leuks en verrassend genoeg, iets wat past bij deze tijd. Vintage staat voor nieuwe interesse voor oude kleding. Ook leuk is je oude kleding weer nieuw leven in blazen. Zo kun je ook met Swarovski strijksteentjes je oude kleding weer helemaal hot maken. Maar wat je ook doet, draag je kleding met trots en zelfvertrouwen!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021