Excite

Kirsten Stewart weer te zien in Chanel-campagne

  • © Getty Images
Kirsten Stewart is weer te zien in een campagne van het modehuis Chanel. Ze zal een rol gaan spelen in de nieuwe handtassencampagne, zo kondigde het Franse merk aan op de website. De actrice heeft sinds haar ontmoeting met Karl Lagerfeld al vaker gewerkt voor het bekende merk.

De twee kwamen elkaar voor het eerst tegen in 2012 tijdens de Chanel Couture-fotoshoot in Parijs. Ze konden het direct goed met elkaar vinden en Lagerfeld besloot de Twilight-actrice meteen te benoemen tot het gezicht van het merk. Ze werd in die hoedanigheid dan ook op verschillende manieren ingezet voor het merk.

Stewart is niet de enige die voorkomt in de nieuwe tassencampagne. Ook de ex-vrouw van Johnny Depp, Vanessa Paradis, speelt een rol. Daarnaast komt muzikante Alice Dellal erin voor. De drie vrouwen zijn allemaal door Karl zelf gekozen en worden ook door hem gefotografeerd. Paradis en Dellal zijn ook al langere tijd ambassadrice van het merk.

Dinsdagochtend presenteerde Lagerfeld zijn ambassadrices tijdens de nieuwe coutureshow van Chanel, die gegeven werd tijdens de Paris Fashion Week. De foto's voor de campagne zullen in april 2015 verschijnen. Het is nog niet duidelijk of de vrouwen hier samen op staan, of dat ze apart gefotografeerd zullen worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021