Excite

Kenzo sweater scoort in Parijs

Als modehuis moet je best wat in huis hebben om te kunnen scoren in een stad als Parijs. Zeker als je de aandacht wilt trekken op evenementen als de Paris Fashion Week. En de Kenzo sweater is daar ontzettend goed in geslaagd; tijdens deze week was de groene sweater niet uit het straatbeeld weg te denken.

In shows en op straat

Als een van de grotere merken, was Kenzo natuurlijk aanwezig op de Paris Fashion Week met verschillende shows. Tijdens al deze shows werd de kenmerkende groene Kenzo sweater gedragen. Maar daar bleef het niet bij; de sweater werd ook bij tal van andere shows gedragen. Maar steeds weer op een andere manier, met een andere interpretatie. Opvallend, want daardoor krijg je ineens een heel ander beeld van een eenvoudige sweater en blijkt het een multifunctioneel kledingstuk te zijn.

Netjes

Een manier om de Kenzo sweater te dragen is in combinatie met een strakke zwarte kokerrok, mooie sieraden, een enveloptasje en eventueel een bloesje eronder. Dat geeft een chique uitstraling. Je kunt de Kenzo sweater dan prima naar je werk of naar een sollicitatiegesprek dragen, zeker als je werkzaam bent in de mode.

Een wat opvallendere stijl is de sweater combineren met een legging met dierenprint of een leren legging. Draag er een knallende col onder in een kleur die ook terug te vinden is in de sweater, en je hebt alles op elkaar afgestemd. Bij deze look passen grovere sieraden, zoals een enorme schakelketting of grote armband. Gebruik gerust goud; opvallen mag. Fashionista's dragen de sweater met een kort rokje en een leuk sportief jasje, uiteraard met IT-bag en eventueel een leuk hoedje of mutsje.

De Kenzo sweater: ook voor mannen

De Kenzo sweater blijkt ook een ideaal kledingstuk voor mannen. Voor een wat meer trendy look rol je de mouwen een stukje op, zodat je blote polsen zichtbaar zijn. Zo kun je ook aandacht vragen voor bijvoorbeeld een horloge of mooie sieraden. Je combineert de Kenzo sweater met een stoere baggy broek en eventueel een sportief jasje.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020