Excite

Kendall Jenner wordt ondergoedmodel voor Calvin Klein

  • © Getty Images
Kendall Jenner, het 19-jarige halfzusje van Kim Kardashian, wordt het nieuwe ondergoedmodel van Calvin Klein. Hiermee treedt ze onder meer in de voetsporen van Lara Stone, het Nederlandse topmodel dat onlangs een speciale commercial opnam met Justin Bieber. De geruchten dat het jonge model voor Calvin Klein zou gaan werken deden al langer de ronde, maar nu werden ze ook daadwerkelijk bevestigd.

In Vogue geeft Jenner aan dat ze erg enthousiast is over de klus: "Het is echte en droom die uitkomt. Ik ben opgegroeid met dit merk en vond het altijd geweldig om de iconische advertenties te zien. Dat ik daar nu onderdeel van uit mag maken is een eer." Eerder plaatste het model al een foto van zichzelf op Instagram, waarop duidelijk te zien was dat ze ondergoed droeg van het merk.

Kendall, die steeds minder vaak te zien is in de realityserie van haar familie, Keeping up with the Kardashians, werkt hard aan haar eigen modellencarrière en doet dat goed. Zo liep ze onder meer mee in shows voor topmerken als Chanel, Oscar de la Renta en Balmain. Ze wordt regelmatig gespot met andere modellen als Cara Delevingne en Gigi Hadid, die inmiddels goede vriendinnen van elkaar zijn geworden.

Hoewel ze werkzaam is in de mode, lijkt ze wat glamour betreft toch een beetje een vreemde eend in de bijt in haar familie. Zelf geeft ze aan meer te trekken naar haar halfbroers Brody en Brandon, twee zoons die vader Bruce Jenner kreeg toen hij getrouwd was met Linda Thompson. Met het glamoureuze van haar halfzussen Kourtney, Kim en Khloe heeft ze weer wat minder op. Daarnaast hoeft ze - behalve op de catwalk - niet zo nodig in de belangstelling te staan. Dat levert haar soms commentaar, maar ook veel waardering op.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021