Excite

Kaviar Gauche ontwerpt voor Zalando

Het Duitse online modehuis heeft weer een topper te pakken. Het Duitse duo Kaviar Gauche gaat voor de Zalando Collection een modelijn ontwerpen. Kaviar Gauche is vooral bekend van bruidsmode, maar met de collectie bij Zalando slaan ze een weg in van de meer casual kleding die je niet speciaal voor die speciale dag hoeft te bewaren.

Modern Zalando

Het Duitse bruidsmodehuis Kaviar Gauche stond in januari 2012 nog in de aandacht, omdat ze een model in een string met een lange sluier de catwalk lieten betreden. Bruidsmode was nog nooit zo spannend, maar of het een hit wordt in de trouwjurkenzaken is natuurlijk maar de vraag. De verwachting is dat Kaviar Gauche bij Zalando een wat meer highstreet collectie gaat laten zien. Volgens Judith Surusiay, woordvoerder van Zalando, wil het postorderbedrijf zich van een moderne kant laten zien met de samenwerking en de nieuwe collectie.

Kaviar Gauche for Zalando Collection

Er zijn al een aantal details over de tweede Zalando Collection uitgelekt. Zo zou het bruidsmodemerk de collectie hebben ontworpen voor de stoere en zelfverzekerde vrouw. Het thema is flora en fauna. Voor de rest vormen de Londense subcultuur van de jaren zestig en zeventig en de Gallery Scene in New York de inspiratiebronnen voor Kaviar Gauche. Voor dit uitstapje buiten de bruidsmode hebben ze dus totaal andere genres aangedaan dan normaal.

Kaviar Gauche?

Behalve de trouwjurk van een string heeft Kaviar Gauche natuurlijk veel meer te bieden. In 2008 werd het modehuis benoemd tot één van de meest invloedrijke modelabels in Duitsland. Daarnaast won Kaviar Gauche vele modeprijzen in Berlijn en Londen.

Zalando bestellen

De eenmalige Kaviar Gauche for Zalando Collection zal vanaf najaar 2012 te bestellen zijn bij het modehuis Zalando. Bestellingen kunnen direct gedaan worden via zalando.nl. De prijzen lopen uiteen van 19,95 euro voor t-shirts tot 149,95 euro voor winterjassen. Naast kleding zullen er ook accessoires verkrijgbaar zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020