Excite

De katoenen bikini voor de natuurbewuste vrouw

De katoenen bikini is weer terug van weggeweest. Tegenwoordig worden we ons steeds meer bewust van de natuur. Kleding van natuurlijke materialen worden steeds meer gemaakt en aangeboden. Dit geldt ook voor de bikini. De katoenen bikini is een mooie aankoop voor de vrouw die gek is van natuurlijke materialen.

De terugkeer

De eerste bikini’s werden al van katoen gemaakt. Al gauw bleek dat katoen niet echt ideaal was om mee te zwemmen. De stoffen polyamide en elasthaan bleken beter bestand tegen water. Al snel werden de bikini’s gemaakt van deze stoffen en verdwenen de katoenen bikini’s naar de achtergrond.

Natuur en milieu

De natuur en het milieu spelen steeds meer een rol in ons dagelijks leven. Mensen willen weer terug naar de natuur. De zoektocht naar natuurlijke materialen is volop aan de gang. Mensen zijn meer en meer geïnteresseerd in spullen die van natuurlijke materialen zijn gemaakt. Voor deze mensen is het nu ook mogelijk om katoenen zwemkleding te kopen.

Eb en Vloed

De website Eb en Vloed Lifestyle verkoopt veel spullen die gemaakt zijn van natuurmaterialen. Je vindt daar een katoenen bikini die voor 95 tot 100 procent uit katoen bestaat. De bikini’s zijn verkrijgbaar in veel zachte kleuren en prints.

Maison Scotch

Een katoenen bikini is te krijgen bij het merk Maison Scotch en je betaalt hiervoor zo’n €37,50. Voor een katoenen bikini betaal je wel beduidend meer dan voor een bikini die gemaakt is van polyamide en elasthaan. Voor een echte natuur- en katoenliefhebber hoeft dit echter geen grote aanschaf te zijn.

Uniek

De aanschaf van een katoenen bikini is op dit moment nog zeer uniek. Ze zijn nog niet veel verkrijgbaar. Daarnaast maak je een statement met een katoenen bikini. Door een katoenen bikini te dragen sta je voor de natuur en onze wereld. Een statement dat gemaakt mag worden!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021