Excite

Kate Moss ontwerpt handtassen

Na een succesvolle carrière als model én modeontwerpster voor Top Shop is het voor Kate Moss tijd om een andere kant op te kijken. Daarom heeft het supermodel zich gericht op het ontwerpen van handtassen voor Longchamp.

Het supermodel heeft meer dan genoeg ervaring als het gaat om het verkopen van tassen. Zo stond ze model voor Gucci, Louis Vuitton, Dior, Roberto Cavalli en vele andere grootheden. Het ontwerpen van tassen is echter helemaal nieuw voor Kate Moss. Toch schrikt dat niet af; zij weet – net zo goed als de mensen van Longchamp – dat zodra zij met een tas rondloopt, er veel mensen zijn die volgen.

Bovendien heeft ze al één fan van de collectie: zichzelf. Kate gaf al aan helemaal gek te zijn op de verschillende tassen die ze ontworpen heeft; de stijl, het materiaal en de functionaliteit maakten het tot perfecte exemplaren!

Hoewel Kate Moss nog maar 35 is, is ze al jarenlang een van de grootste topmodellen ter wereld. Ze werd al op 14-jarige leeftijd ontdekt en werd vooral heel bekend door haar campagnes voor Calvin Klein. Daarnaast wist haar roerige privé-leven regelmatig de aandacht van de pers te trekken. In 2005 deed dit haar bijna de das om; het model werd toen gespot terwijl ze cocaïne snoof. Veel sponsors zetten hun contract met het model op, maar ze wist weer helemaal terug te komen. Inmiddels is Moss verloofd met muzikant Jamie Hince, met wie ze binnenkort ook gaat trouwen.

Afbeelding: Flickr account FLÁ * PESSOA.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021