Excite

Karlie Kloss ontwerpt extra lange spijkerbroek

Amerikaans topmodel Karlie Kloss ontwerpt een extra lange spijkerbroek voor lange benen. Het 20-jarige Victoria’s Secret-model slaat voor de gelegenheid de handen ineen met Frame Demin. Het merk gaat met Karlie Kloss een jeans ontwerpen voor mensen met net zulke lange benen als het topmodel.

Noodzaak

Op de website Fashionista.com vertelt Kloss dat het ontwerpen van een extra lange spijkerbroek voor haar een persoonlijk sentiment heeft. “Ik ben erg blij met deze samenwerking, voor mij ontstond hij uit noodzaak,” vertelt het 20-jarige model. “Ik ben al mijn hele leven onzeker over mijn lichaam, omdat ik geen kleding kon vinden die me paste.”

Frame Denim

Het merk Frame Denim is de meeste modellen niet vreemd. Beroemde topmodellen zoals Miranda Kerr en Amanda Seyfried zweren bij het merk dat behalve de juiste maten ook een mooie pasvorm en prachtige stoffen biedt. Frame Demin bestaat nog maar sinds november 2012. Toen werd het opgericht door de Zweden Jens Grede en Erik Torstensson. Volgens Grede is er geïnvesteerd in een mooie jeans. “Iedereen heeft het over de pasvorm, maar de helft van een goede pasvorm bereik je al door het gebruiken van een fantastische stof.”

Binnenbeenlengte

De goede pasvorm wordt bereikt doordat de jeans niet gewoon wordt verlengd, maar speciaal worden gemaakt op een nieuwe blok. Hierdoor kunnen jeans met een binnenbeenlengte van 101 centimeter worden gemaakt.

Lange spijkerbroek

Volgens Karlie staan haar modellenvriendinnen nu al in de rij voor de nieuwe jeans. Vanaf 1 juni is de extra lange spijkerbroek verkrijgbaar bij de webshops Net-a-Porter en Barneys voor een nog onbekende prijs.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021