Excite

Karl Lagerfiel bouwt catwalk voor Chanelshow om tot supermarkt

Op de Parijse fashionweek kwam Karl Lagerfield voor Chanel weer met een spectaculaire nieuwe invulling van de catwalk op de proppen. Voor de presentatie van zijn herfst /wintercollectie 2014 show bouwde hij het Grand Palais om tot een zeer chique supermarkt.

Karl en zijn shows

Lagerfield staat bekend om zijn theaterale shows en verlegt bij elke nieuwe presentatie van een collectie weer zijn grenzen. Recent liet hij nog een enorme ijsberg bouwen en zelfs een onderwaterwereld voor de catwalk. De supermarktscene voor zijn show in Parijs was dan ook weer een genot om naar te kijken.

Delevigne en Jenner

Muse Cara Delevigne droeg de show samen met nieuwkomer en nu al modefavoriet Kendall Jenner, het zusje van Kim Kardashian. Al shoppend met eigen Chanel mandjes en bijbehorende etenswaren, liepen ze door de supermarktsetting heen.

Een Chanel supermarkt met echte spullen

Lagerfield had aan alle details gedacht. De supermarket stond vol met echte luxeproducten, voorzien van grappige labels met verwijzingen naar Chanel. Van haute Ketchup, haute Smoked Salmon, eau de Chanel tot aan Chanel’s Spaghettini en Jambon Cambon, vernoemd naar de locatie van Chanel’s eerste winkel in Parijs.

Tweedjasjes en sporty look

De modellen kregen dit keer een iets minder ‘verzorgde’ hairstyling mee dan gebruikelijk om in de buurt te komen van de supermarktsfeer. De kleding werd gekenmerkt door klassieke tweedjasjes en rokken in combinatie met kapot geknipte leggings en sneakers in felle kleuren en prints.

Met een karretje nog even de super door

Delevigne sloot de show hand in hand met Lagerfield af, waarna het publiek werd uitgenodigd om een kijkje in de supermarkt te komen nemen. Supersterren Rihanna en Rita Ora lieten zich dit niet een tweede keer zeggen en sjeesden samen met Delevigne in een karretje de Chanel super door.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021