Excite

Meer volume met kapsels voor fijn haar

Opgestoken haar en volumineuze kapsels zijn niet meer onmogelijk voor fijn haar. Veel vrouwen met fijn haar snakken naar meer volume in het haar. Dankzij diverse stylingproducten is het mogelijk fijn haar meer volume te geven. Verder is fijn haar makkelijk op te steken. Het haar is niet zwaar en blijft makkelijk zitten.

De juiste styling

Op de website www.kapsels.net staan tips en kapsels voor dun en fijn haar. Om een kapsel met volume te creëren met fijn haar wordt aangeraden krulspelden of papillotten te gebruiken. Met fijn haar moet je uitkijken met stylingproducten. Het haar is heel dun en broos en daardoor gevoelig voor producten als haarlak. Producten die meer aangeraden worden zijn wax of finishing haarspray. Dit soort spray is minder agressief dan haarlak.

Korte laagje

Een andere manier om meer volume in fijn haar te krijgen is door er laagjes in te laten knippen. Laagjeskapsels en uitgerafelde kapsels geven een voller effect. Verder is het beter fijn haar niet te lang te laten groeien. Kapsels als de boblijn of tot aan de kin zijn geschikt voor fijn haar. Dit soort kapsels moeten uiteraard regelmatig bij gehouden worden. Voldoende is om de punten om de vier weken bij te laten knippen.

Opgestoken knot

Opsteken is ook zeer geschikt voor fijn haar. Dit kan onder andere met een ballerinaknot. Op de website www.haarstylen.com zijn foto's te vinden met vrouwen met een knot. Een van die vrouwen is de actrice Cameron Diaz. Een knot is makkelijk te maken met fijn haar. Het haar is makkelijk bij een te binden en op te steken in een knot. Aangezien fijn haar niet zwaar is, blijft een knot makkelijk zitten met fijn haar. De ballerinaknot is daardoor een uitstekend kapsel voor fijn haar. De ballerinaknot is te maken met een staart, maar kan ook uitstekend met een vlecht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021