Excite

Verzorgde kapsels in elke stijl: haar dat gezien mag worden

Door te spelen met kapsels laat je jouw stijl met je haar zien. Er bestaan veel soorten kapsels die passen bij iemand zijn persoonlijke stijl. Naast naar je eigen smaak te vragen, kijkt een kapper ook naar de vorm van je gezicht en naar je type haar. Gelukkig bestaan er binnen de stijlen ook weer diverse kapsels. Krullend of steil, dik of dun haar, iedereen kan zijn eigen stijl uitdragen met zijn kapsel.

Kijk naar je gezicht

Voor de laatste haartrends kan je terecht op de website styletoday.nl. De website houdt rekening met stijlen als klassiek, sportief, vrouwelijk, meisjesachtig, jongensachtig, enzovoort. Daarnaast geven ze ook aan dat een stijl niet alleen bij jouw smaak moet passen, maar ook dat er gekeken wordt naar de vorm van je gezicht, neus, mond en ogen. Het kapsel doet veel met het gezicht. Juist die extra lijnen of kortere lokken kunnen je gezicht meer doen spreken. Zo wordt bij vrouwen met ronde gezichten een kapsel tot aan de kaaklijn aangeraden. Bij mensen met grote neuzen zijn vloeiende vormen in het kapsel het beste.

De modetrends

Uiteraard heeft de mode-industrie ook heel veel invloed op de trendy haarstijlen. Kleding en haar vullen elkaar aan. Het haar moet de uitstraling van de kleding aanvullen en als het even kan zelfs versterken. Geen slordige punk of rock-’n-rollkapsels meer. De sportieve vrouwen dragen het haar nonchalant, maar verzorgd, opgestoken. De klassieke vrouwen mogen het haar chic en strak dragen.

Verzorgd op zijn plaats

Bij de haarstijlen van 2011 staat verzorging op de eerste plaats. Nonchalante plukken mogen nog steeds in de vrije tijd en tijdens het uitgaan. Die plukken moeten wel goed verzorgd zijn met de juiste shampoo, crèmes en stylingproducten. Styling is meer dan het haar op zijn plaats houden. De huidige stylingproducten geven het haar ook een verzorgde glans. Welke haarstijl je ook draagt, verzorging is belangrijk dit jaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020