Excite

Wilde en strakke kapsels voor de mannen van 2011

De kapsels van mannen in de winter van 2011 zijn een afwisseling van verwaaid en ongeordend naar strakke gladde scheidingen. Een erg verwarrende, maar handige, trend onder de kapsels dit jaar. Hetzelfde kapsel kan zowel speels als strak gedragen worden. Ook de mannen kunnen hun kapsel in 2011 dragen naar hun huidige stemming.

Lang van boven

Op de website www.adversus.nl staan foto's van kapsels van mannen voor de winter van 2011 en 2012. Waar voorheen punk nog overheerste, is punk komende winter niet meer zo aanwezig. Dit jaar is een chique punkkapsel in. De haarlokken boven op het hoofd van de mannen zijn nog steeds lang geknipt. Door middel van de juiste styling kunnen de haren bovenop gevormd worden tot een uiterst nette lok of kuif. De kapsels voor de mannen zijn daarom in 2011 stoer en netjes in een.

Wilde slag

De trend van de kapsels van mannen van 2011 is geschikt voor elk type haar. Mannen met een slag in hun haar kunnen hun haar wild dragen. Het haar kan wild en speels zitten. Met een nette gekamde scheiding is het wilde haar gepast voor een dag op het werk. De mooie gekrulde lokken hoeven niet afgeknipt te worden. Ze mogen gezien worden, zowel speels als gekapt. Het gekrulde haar valt op het voorhoofd in een schuine lok of wordt omhoog gestyled in een kuif.

Strak steil

Mannen met steil haar kunnen strakke zijscheiding dragen. Met steil haar is het moeilijker een kuif te dragen of een punkkapsel te maken. Gelukkig zijn op de catwalks ook gladde kapsels voor mannen gespot voor het winterseizoen 2011. De strakke kapsels zijn bewerkt met stylingsproducten die een licht brillantine-effect geven waarmee het haar plat op het hoofd valt. Dit brillantine-effect geeft het haar tevens de trendy glans van 2011.

Retroman

De kapsels van mannen in 2011 staan voor retro. Typisch retro is de kuif en het gladde haar die we kennen uit de jaren '80. Kijk snel op de website van Adversus.nl voor het ideale kapsel en neem een foto mee naar de kapper. De kapper weet wel hoe het haar te knippen als een van de trendy kapsels voor de mannen van 2011.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020