Excite

Beweeglijke kapsels en lang haar: trend van 2011

De kapsels met lang zijn vol volume en groot in 2011: à la Amy Winehouse. Het kapsel van de onlangs overleden zangeres was al een bezienswaardigheid. Maar door haar dood is het kapsel nu ook een must voor iedereen. Dit kapsel is een goed voorbeeld van de vrouwelijke en verzorgde haardracht dat de trend vormt voor het najaar van 2011 en winter 2012.

Modern Beehive

De trendy kapsels met lang haar in 2011 zijn geïnspireerd op de jaren '50, '60 en '70. De kapsels uit deze jaren zijn door de grote kappers opnieuw gecreëerd tot kapsels die passen bij deze tijd. Op de YouTube zijn filmpjes te vinden met instructies voor deze kapsels. Het zijn niet de meeste simpele kapsels. Daarom zijn deze filmpjes een uitkomst. Zoek op YouTube op 'Modern Beehive' en je vindt direct diverse filmpjes. De hoge kapsels en een mooie lok van voren geven de vrouwen van nu een stoere, vrouwelijke look.

Puur natuur

De kapsels met lang haar hoeven uiteraard niet per se uitgebreid gestyled te worden. Verzorging staat wel voorop voor de kapsels van 2011. Maar daarnaast draag je lang haar nonchalant alsof je er helemaal geen moeite voor gedaan hebt. De kapsels met lang haar hebben in 2011 volume en zijn in beweging. Dankzij de goede verzorging ziet het haar er gezond en glanzend uit. Een ´bad hair day´ bestaat niet meer in 2011. Het lange haar mag warrig zitten.

Lief en onweerstaanbaar

Als het lange haar toch bijgepunt moet worden door de kapper, laat het dan in laagjes knippen. Maak een scheiding in het midden, maar houd het haar niet geforceerd steil. Laagjes en beweging mag in 2011. De laagjes, grove krullen of slag in het haar geven de natuurlijke uitstraling van het lange haar van 2011.

Kijk voor haartrends en foto's van trendy kapsels op www.beautynieuws.nl. Daar vind je ook meer informatie over de natuurlijke kapsels met lang haar van 2011.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021