Excite

Gevarieerde kapsels voor kort haar in 2011

Kies jouw nieuwe look uit de kapsels voor kort haar voor 2011. Met name tijdens de aankomende zomer is een kapsel met kort haar ideaal. Je haar wordt minder snel aangetast door het zoute zeewater of het chloorwater uit het zwembad. We weten allemaal hoe erg je haar er aan toe is na een heerlijke duik. Kort haar is verder ook zeer luchtig tijdens de tropisch warme dagen. In 2011 zijn er weer nieuwe trends voor kapsels met kort haar.

Zacht en rond

Ga in de zomer van 2011 voor een zacht en rond kort kapsel. Het korte kapsel kan in laagjes geknipt zijn maar in ronde lijnen. Deze zachte lijnen gaan mee met de romantische trend mee die in 2011 nog altijd aanwezig is in het modebeeld. Een kort kapsel kan sommige gezichtsvormen een harde uitstraling geven. De ronde en zachte lijnen van het korte koppie anno 2011 voorkomen dit. Wanneer je toch je meisjesachtige uitstraling niet wilt kwijtraken, dan is het korte ronde kapsel ideaal voor jou.

Pittige glans

Korte kapsels zijn gevarieerder dan je denkt. Ook met korte kapsels kan je verschillende uitstralingen creëren. Je zachte ronde kapsel kan je een pittige look geven door er glansproducten te gebruiken. Maak je korte lokken glad en glanzend en dit geeft meteen een pittige stoere uitstraling. Leuk voor de dagen als je even niet meisjesachtig wil zijn, maar meer een krachtige dame.

Grappig punk

Stoer ben je ook met een kort punk kapsel. Jouw gladde platte kapsel kan je veranderen in een lekker warrig kort kapsel. Leuk voor uitgaan in de kroeg of dansfeest. De punk-lokken geven je ook een pittige uitstraling maar dan op een grappige gekke manier.

Zo zie je maar dat een kort kapsel op allerlei manieren gedragen kan worden. Kort is niet zo saai als je denkt. Kies daarom voor kort haar voor de rest van het jaar 2011.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021