Excite

Stoere kapsels van 2011 voor vrouwen

De kapsels van 2011 voor vrouwen zijn op en top vrouwelijk en stoer. In 2011 kunnen vrouwen op verschillende manieren stoer zijn. Met heerlijk kort haar, nonchalante lange lokken of met een gekapte hoge 'Beehive' zoals Amy Winehouse. Styling voor het haar wordt aangeraden, maar het haar hoeft niet meer precies te zitten. Die eigenwijze lokken kunnen nu gerust blijven hangen. Als het niet precies zit, dan zit het juist goed.

De Undercut

Stoere korte kapsels voor vrouwen hebben dit jaar een lengteverschil in de onderlaag en bovenlaag. Dit verschil kan geknipt worden zoals jij dat wilt. Een van trends van 2011 is de 'Undercut'. De onderkant is geschoren of opgeknipt. De bovenkant is langer en valt losjes over de kortgeknipte of geschoren onderkant heen. Volgens de kappers maakt het verschil tussen korte en lange lokken de stoere look van dit kapsel. Het leuke is dat je met dit kapsel ontzettend veel kan afwisselen. Dit kapsels is zelfs goed 'gepast' te maken voor nette gelegenheden.

Topkapsels

Een andere groep onder de kapsels voor vrouwen zijn de bruidskapsels. Ook voor deze kapsels zijn voor 2011 nieuwe variaties gecreëerd voor vrouwen. Op beautynieuws.nl zijn foto's van de laatste trendy bruidskapsels te vinden. De kapsels zijn gemaakt door topkappers over de hele wereld. Dit heeft geleid tot gevarieerde, creatieve kapsels voor de hedendaagse vrouwen. De kapsels van 2011 zijn gemaakt voor klassieke vrouwen en de moderne, trendy vrouwen. Zelfs in de trendy kapsels vind je kenmerken terug van de klassieke kapsels. De kapsels van 2011 maken vrouwen stoer en tegelijkertijd ook meisjesachtig. Dat zie je goed terug in de bruidskapsels van de internationale topkappers.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020