Excite

Welk kapsel is geschikt voor dun haar?

Welk kapsel is geschikt voor dun haar?

Als je dun haar hebt, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een kapsel waarmee je het haar dikker kunt laten lijken. Welk kapsel het meest geschikt is voor dun haar, is heel moeilijk te zeggen. Dit is namelijk geheel afhankelijk van de structuur van het haar en de vorm van je gezicht. Er zijn wel manieren om je haar voller te laten lijken. Neem bijvoorbeeld een permanent of maak gebruik van laagjes. Ook een bob-line kan erg aantrekkelijk zijn, maar dit past minder bij mensen met een bol gezicht.

Bezoek de kapper

De beste manier om een goed kapsel te vinden voor dun haar, is door de kapper te bezoeken. Kappers zijn gespecialiseerd in haar en weten precies welk kapsel bij jou past. Geef duidelijk aan wat je wensen zijn. Zeg dat je bijvoorbeeld meer volume wilt en dat dit bij je gezicht moet passen. De kapper kan dan met advies komen. Het is natuurlijk niet nodig om het advies ook werkelijk te volgen. Vaak kan de kapper met meerdere keuzes komen, zodat je zelf ook nog inspraak hebt.

Verzorging van dun haar

Om je kapsel veel volume te laten houden, moet je goed op de verzorging letten. Er zijn shampoos op de markt die voor meer volume zorgen en ook met wax kun je een leuk, speels effect in je haar krijgen. Vergeet dan ook niet om tijdens een bezoekje aan de kapper ook te vragen hoe het zit met de verzorging van je haar. Vaak kun je dan goede tips krijgen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020