Excite

Kapsel voor dun en steil haar

Fijn of dun haar heeft meestal een merkbaar gebrek aan steun en volume en is in vergelijking met normaal of dik haar ook daadwerkelijk dun. Zo is de diameter van dik haar 0,07 mm en is de diameter van dun haar ongeveer 0,02 mm. Dun haar is ook veel gevoeliger voor invloeden van buitenaf dan normaal of dik haar. Schadelijke milieu-invloeden merk je sneller op bij dun haar. Vandaar dat er veel producten op de markt zijn speciaal samengesteld voor dit type haar.

Kapsel voor dun en steil haar

Om je haar toch leuk te stylen en het haar er voller uit te laten zien, zijn er een aantal handige tips die je kunt toepassen. Als je je haar voorover kamt en loodrecht van het hoofd föhnt, dan creëer je meer volume. Als je een langer durend resultaat wilt, dan kun je kiezen voor een permanent. Door je haar te permanenten zwelt de haarschacht en zorgt het ervoor dat de haartjes daadwerkelijk dikker lijken. Om het krullende haar, dat je krijgt door je haar te permanenten, wat te minimaliseren, kun je je haar rollen op brede rollers. Hierdoor krijg je mooie volle golvende lokken, waardoor je haar nog voller lijkt. Een wat simpelere en minder drastische methode is je haar rollen in papillotten. Dit zorgt voor een voller en speels effect.

Producten voor dun haar

Je hebt tegenwoordig hele series aan verzorgingsproducten die voor meer volume zorgen. Van shampoos en conditioners tot haarsprays. daarnaast heb je nog de wortelliftsprays. Deze zorgen ervoor dat je haar rechtop staat bij je hoofdhuid. En een haarverdikkingsserum is ook een goed product dat zorgt voor veel volume en een dikke haardos.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021