Excite

Veelbesproken: het kapsel van Sylvie van der Vaart

Sylvie van der Vaart is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een rolmodel van vele Nederlandse en Europese vrouwen. Ze begon in 1999 als presentatrice bij Fox Kids, maar het grote publiek kent haar van verschillende Nederlandse series zoals Costa! en Goede Tijden Slechte Tijden en haar werk als presentatrice bij de muziekzenders MTV en TMF.

Het begin van Sylvies carrière

De petit Sylvie Meis, zoals ze toen nog door het leven ging, stond bekend om haar gebruinde huid en haar prachtige volle bos haar. Dat bleef niet onopgemerkt. In 2003 werd ze uitgeroepen tot meest sexy vrouw door het mannenblad FHM. Dat ze een mooie dame was had ook voetballer Rafael van der Vaart door; hij veroverde haar hart in datzelfde jaar en het stel trouwde in 2005. Ze zijn tot op de dag vandaag verliefd en hebben inmiddels hun gezinnetje uitgebreid met hun zoon Damián.

Weg met de lange manen

In 2009 werd er borstkanker geconstateerd bij Sylvie, ze kon met een operatie worden genezen, maar moest wel afscheid nemen van haar lange lokken. Een emotionele gebeurtenis voor alle vrouwen die dit lot bezegeld is. In het bijzonder pijnlijk voor Sylvie, die een aantal modellencontracten had lopen die juist voor haar lange haar waren afgesloten.

Kort koppie: zoveel variatie!

Sinds Sylvie haar lange haren kwijt is, is ze getransformeerd in een nog succesvollere vrouw. Ze is zelfverzekerder en weet met haar korte lokken elke keer weer een verrassende look te creëren. Hingen haar lange haren vaak los, zo gevarieerd weet ze haar haar nu te dragen. Ze was een van de eerste vrouwen met het nu zo populaire pixie kapsel. We zagen een mannenkuif, volgens eigen zeggen met hulp van Rafael gestyled. Momenteel bestaat het kapsel van Sylvie van der Vaart uit een mooie lok aan de voorkant waarbij het haar aan de achterkant kort is geknipt.

Sylvie heeft in de media gezegd niet meer terug te willen naar haar lange haar. Ze heeft haar korte coupe omarmd en terecht, want ze ziet er fantastisch uit!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021