Excite

Wil jij je kapsel mooi kleuren in 2011?

Je haar kleuren kan een heftige verandering zijn, maar het is vooral erg leuk! Je kunt kiezen voor een extreem andere look of voor een subtiele aanpassing van je natuurlijke haarkleur.

Kleurtrend 2011

Wil jij je kapsel kleuren in 2011 volgens de laatste trends? Kies dan voor een natuurlijke kleur die goed bij je huidskleur en bij de kleur van je ogen past. Het geheim is om het te laten lijken alsof je er geen moeite voor hebt gedaan om er fantastisch uit te zien. Voor de zomer is het leuk om je haar één of twee tinten lichter te verven, omdat je er dan bruiner uitziet. Het is ook een natuurlijk verschil, omdat bij veel mensen hun haar bij meer zon natuurlijk lichter kleurt.

Kies de beste tijd

Omdat het resultaat van haarverf afhankelijk is van onder andere de echte kleur van je haar en hoe goed de verf 'pakt' op je lokken, is het verstandig om niet vlak voor een belangrijke gebeurtenis je haar een andere kleur te verven. Probeer het eerst uit, desnoods op wat plukjes aan de onderkant van je haar. Dat is bovendien handig om te testen of je geen allergische reactie hebt op de haarverf. Als je een permanente verandering nog niet aandurft, is een kleurspoeling iets voor je. Deze is namelijk uitwasbaar.

Vraag hulp!

Durf je zelf kleuren niet helemaal aan of wil je eerst wat advies inwinnen? Vraag dan aan ervaren gebruikers om tips. Behalve verschillende kleuren zijn er namelijk ook veel verschillende typen verf te koop van helemaal natuurlijk tot erg chemisch. Ook de kapper kan je van goed advies voorzien; dit zijn immers de echte professionals. Ze kunnen ook voorbeelden laten zien van kleuren die ze voor jou geschikt vinden. Tenslotte weet de kapper ook wat voor jouw haar het beste resultaat zal hebben. Altijd een veilige oplossing dus!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020