Excite

Kies een trendy en praktisch kapsel voor jouw jongen

Een trendy kapsel voor een jongen is geknipt in laagjes of kort geschoren. De lengte van de lagen mogen zo lang zijn als de jongen zelf prettig vindt. Volgens de nieuwste trends is het haar maximaal halflang. Daarnaast mogen jongens hun haar nog steeds kort afscheren. Jonge jongens besteden nog niet veel tijd aan hun uiterlijk. Daarom is een kort geschoren kapsel erg gewild en ook nog hip onder de jongens.

De mysterieuze lok

Een bekend kapsel is uiteraard het bekende Justin Bieber kapsel. In lagen geknipt en met een grote schuine lok op het voorhoofd. Jong en oud is te zien met dit kapsel. Hoewel de jonge zanger niet bij alle jongens geliefd is, geldt dit niet voor zijn kapsel. Wat telt is dat ze met die schuine nonchalante lok aantrekkelijker zijn voor de dames. En Justin Bieber of niet, het staat stoer. De schuine lok geeft een mysterieuze stoere uitstraling. Mede daarom is dit kapsel met de schuine lok voor iedere jongen zeer gewild.

Info4mode

Voorbeelden van kapsels voor een jongen staan op www.info4mode.nl. Hier staan diverse kapsels voor jongens, met lang en met kort haar. Lange haren zijn erg mooi ,maar niet echt praktisch. De meeste jongens zijn levendig en sportief. Lang haar kan dan erg warm zitten. Voor de jongens die snel zweten, is het trendy korte haar een uitkomst. Korte kapsels voor jongens raken nooit uit. Elk jaar is er een weer een nieuw kapsel voor de jongen die liever met een kort kapsel rond loopt. Kort geschoren is een makkelijk en ook nog trendy kapsel voor een jongen. Verder vereist een kort kapsel voor jongen niet te veel verzorging.

Andere websites waar je inspiratie kan opdoen voor een nieuw kapsel voor een jongen zijn www.kapsels.net en www.adversus.nl. Op de foto's staan voornamelijk oudere jongens. Dit neemt niet weg dat het kapsel ook geschikt is voor een jongere jongen. Kappers weten vast en zeker hoe het kapsel geschikt te maken voor een jonge jongen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021