Excite

Justin Bieber aast op carrière in de mode

  • © Getty Images
Justin Bieber - die we in Nederland vooral kennen van zijn zoetsappige liedjes, grote schare fans en af en toe wat vreemde capriolen - vindt zijn succes in de muziekwereld super, maar wil ook maar wat graag een grote naam worden in de mode. Niet speciaal als ontwerper, maar ook als model.

Deze ambities deelde Bieber in een gesprek met Karl Lagerfeld voor V Magazine. De laatste tijd is Bieber steeds vaker te zien als model. Hij speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol in de nieuwe campagne van Calvin Klein en kan Karl Lagerfeld al tot zijn fans rekenen.

Voorlopig stopt Bieber overigens nog niet met het maken van muziek: hij geeft aan dat hij muziek wil blijven maken voor zijn fans. Hij merkt daarbij echter ook op dat hij hoopt dat hij in de toekomst stappen kan zetten richting de film en mode, zodat hij - zoals hij het zelf zegt - 'zijn creativiteit kan delen met de wereld'.

Ondanks deze ambities hoopt de jonge zanger wel dat hij rond zijn 30e gesetteld is en een gezin heeft. Het komende jaar gaat Justin eerst weer werken aan een nieuw album en staat er een tour op de planning. Hoewel hij afgelopen jaar geen muziek uitbracht, was hij wel volop in het nieuws en bleef hij actief op social media.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020