Excite

De mooiste jurkjes zijn goedkoop: vind ze onder de 50 euro

Mooie jurkjes wil elke vrouw wel. Vooral als ze een prettig prijsje hebben. Vind hier tips voor de mooiste jurkjes; allemaal onder de 50 euro!

asos.com

Asos is een bekende Engelstalige webshop die geliefd is bij allerlei verschillende typen vrouwen. Jong en oud kunnen er terecht. Ze hebben er van alles: schoenen, hippe jurkjes en zelfs make-up. Niet alles wordt echter naar Nederland gestuurd. Zo versturen ze geen make-up. Gelukkig versturen ze wel de kleding. Ze hebben een hoop kekke jurkjes voor onder de 50 euro die prima in het modebeeld passen. Ze hebben jurkjes in allerlei stijlen en een heleboel kleuren. Er kan betaald worden met creditcard en met Paypal en meestal duurt een levering ongeveer 2 weken.

Primark

Bij de van oorsprong Ierse winkel Primark vind je leuke en modieuze jurkjes die erg goedkoop zijn. De winkel volgt de laatste trends, dus je loopt er altijd hip bij in hun jurkjes. De kwaliteit is heel erg wisselend bij de Primark, dus dat is altijd een beetje gokken. Maar voor prijzen die liggen tussen de 5 euro en 25 euro hoef je er ook niet heel lang mee te doen om waar voor je geld te krijgen. Sterker nog: bijna alle artikelen die verkocht worden, zijn onder de 50 euro. In Nederland heeft Primark op het moment alleen in Rotterdam en Hoofddorp. In België vind je Primark in Luik.

dressesonly.nl

Dressesonly.nl is een Nederlandse webshop die alleen jurkjes verkoopt. De meeste jurkjes komen niet boven de 50 euro uit en zijn dus erg goed betaalbaar. Ze hebben jurkjes in een heleboel stijlen en kleuren, dus de kans is groot dat wat jij zoekt, erbij zit. De website ziet er overzichtelijk uit en bestellen gaat eenvoudig en snel. De verzendkosten zijn 3,95 euro en op een werkdag voor 16 uur besteld, is de volgende dag in huis.

eBay.nl

De kans is groot dat je op veilingsites als eBay het populaire jurkje dat je zo graag wilt hebben, voor een habbekrats kan kopen. Niet altijd, want bij de gewilde items lopen de biedingen vaak hoog op. eBay is een goede plek om goedkope designerjurkjes te kunnen vinden. Ook jurkjes van vervlogen seizoenen vind je hier vaak terug.

H&M

Een beetje overbodig bijna om te melden, maar goedkope jurkjes kun je zeker vinden in de winkel of webshop van H&M. De prijzen komen meestal niet boven de 50 euro uit. Bovendien heeft H&M vaak een sale-rek waarin de jurkjes voor 5 of 10 euro de deur uit gaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020