Excite

Jongste telg uit de H&M-familie Other Stories komt naar Nederland. Ben jij er bij?

Moest je eerst nog afreizen naar Parijs, Berlijn, Copenhagen of Stockholm, nu kan je dit jaar nog in Amsterdam je stijlvolle outfit van & Other Stories bij elkaar shoppen en wel in een 650 vierkante meter grote pand aan de Heiligeweg! Dit betekent dat de Intertoys plaats zal maken voor de nieuwe winkel.

Heiligeweg

Eind januari twitterde het Zweedse kledingmerk voor vrouwen namelijk, dat ze in het najaar een vestiging in Amsterdam zullen openen op de Heiligeweg 26-28: ‘We zijn ontzettend blij dat we de perfecte locatie in het centrum van Amsterdam hebben gevonden’, zegt Samuel Fernström, directeur ‘& Other Stories’ in het persbericht. Het bedrijf was al langer op zoek naar een geschikte locatie in Amsterdam.

Chique minimalistische items

De mode van & Other Stories richt zich met haar chique minimalistische items van fijne materialen op de zelfbewuste jonge vrouw. In de nieuwe winkel zal de gehele mode-en beautycollectie te koop zijn. Kleding, tassen, schoenen, sieraden, lingerie en de eigen beautyproducten.

Een breder aanbod

H&M wil met & Other Stories het aanbod voor de consument verbreden. In vergelijking met de H&M winkels zijn de producten van & Other Stories aanzienlijk luxer. Eerder bracht H&M ook al het luxe-broertje COS op de markt, een volwassen minimalistische en sobere collectie voor mannen en vrouwen. Behalve in Amsterdam zal komend jaar ook in Antwerpen een vestiging van & Other Stories worden geopend. Kan je niet wachten totdat deze vestigingen open gaan? Dan kan je tot die tijd ook in hun uitgebreide webshop terecht!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020