Excite

‘Jonge’ Kate Moss toont nieuwe Topshop collectie

Kate Moss moet even genoeg hebben gehad van de opmerkingen over haar – sterk verouderde – uiterlijk en huurde fotograaf Nick Knight in om de nieuwste kiekjes te schieten ter promotie van haar Topshop collectie. Het resultaat is een Kate die niet alleen weer alle allure heeft van het topmodel dat ze ooit was, maar ook een Kate die minstens tien jaar jonger lijkt.

De nieuwe collectie wordt in slechts vier beelden weergegeven. Inmiddels is het de twaalfde keer dat het model een kledinglijn verzorgt voor het merk en net als alle andere keren heeft ze haar inspiratie weer uit haar eigen kledingkast gehaald: ze kijkt gewoon naar wat ze zelf zou dragen in een bepaald seizoen, en ontwerpt daar nieuwe kleding omheen.

Ze geeft direct toe dat haar kleding wel erg sexy is, zelfs als het om een klassieke look gaat. Kort, korter, kortst lijkt het devies van Moss. De vier looks die ze showt zijn erg divers, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is. Neem bijvoorbeeld de mooie, witte blouse, of de zwierige, groene zomerjurk. Ook leuk zijn het superstrakke broekje met veters en de lieflijke kanten jurk.

De rest van de lijn is duidelijk geïnspireerd door vintage kleding en is draagbaar, betaalbaar en goed met elkaar – en andere stukken – te combineren. De collectie zal aanstaande vrijdag officieel gepresenteerd worden en is daarna ook verkrijgbaar in de winkels.

Afbeelding: Flickr account FLÁ * PESSOA.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021