Excite

De mooiste jeans trends voor 2012

De spijkerbroek is al ruim anderhalve eeuw uit, maar nog lang niet uit de mode. Elk seizoen kunnen we weer rekenen op tal van nieuwe veranderingen die spijkerbroeken weer net zo trendy maken als tientallen jaren terug. En dat geldt ook dit jaar weer. Wij zetten de jeans trends voor 2012 voor je op een rijtje.

De perfecte maat

Een van de belangrijkste jeans trends van 2012 is 'de perfecte maat'. Vorig jaar zagen we dit al een beetje met de opkomst van de skinny jeans, nu is het helemaal belangrijk dat je een spijkerbroek hebt die je past. Alle oversized modellen kunnen zonder pardon uit je kledingkast verwijderd worden; die zijn absoluut niet meer hip. Heb je toch liever een uitlopende pijp? Kies dan voor een broek met een hoge taille en een pijp die al vanaf de knie uitloopt.

Kleuren

Een andere belangrijke trend die we in 2012 zien is kleur. Jeans hoeven niet meer blauw of zwart te zijn. Kies voor spraakmakend rood of vrolijk oranje. Des te gekker, des te beter. Laat de kleur van je jeans bovendien ook terugkomen in bijvoorbeeld een haaraccessoire of een sjaaltje. Nog leuker: kiezen voor een kleur jeans die vloekt met je shirt of trui. Zo trek je zeker de aandacht.

Meer doen met jeans

De jeans trends voor 2012 betreffen natuurlijk niet alleen spijkerbroeken. Jeansstof kan ook op andere manieren zijn weg naar je garderobe vinden. Echt trendy zijn op dit moment de spijkerjasjes. Die zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Een jeans jasje combineren met een jeans broek kan, maar kies dan wel voor verschillende kleuren.

Goede kwaliteit gaat mee

Het loont zeker om ook dit seizoen weer te investeren in jeans. De jeans trends van 2012 geven je voldoende ruimte om te variëren en te combineren. Bovendien is jeansstof van dergelijke robuuste kwaliteit, dat het lang mee gaat. Broeken van deze stof zijn niet voor niets populair geworden door goudzoekers!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020