Excite

Is Kendall Jenner de nieuwe Cara Delevingne?

  • © Getty Images
Ze werd jaren geleden beroemd als het schattige halfzusje van Kim Kardashian in de televisieshow over het gezin, Keeping Up With The Kardashians. Inmiddels is Kendall Jenner niet zo klein meer en werkt ze hard aan haar modellencarrière. Met succes, want het lijkt er sterk op dat ze het stokje van Cara Delevingne over gaat nemen als populairste model van dit moment.

Kendall heeft al gelopen in een aantal van de grootste catwalkshows ter wereld en het gerucht gaat dat ze binnenkort het nieuwe gezicht van Chanel wordt. Als dat gebeurt, neemt de ze de plaats in van model Cara Delevingne, die gezegd heeft meer te willen doen met acteren.

Hoewel Kendall erg geliefd is bij designers, zijn veel mensen minder enthousiast over haar carrière en menen ze dat ze deze alleen te danken heeft aan haar beroemde zussen en 'momager' Kris Jenner. In de show over de Kardashians is echter te zien dat de nuchtere Kendall wel degelijk hard werkt voor haar succes en haar werk erg serieus neemt.

Met name in de afgelopen twee seizoenen heeft haar carrière een grote vlucht genomen. Ze werd gekozen als muze van Karl Lagerfeld, liep onder meer een show van Marc Jacobs en werd ook uitgekozen voor de show van Givenchy. Hoewel Kendall onder meer bevriend is met beroemdheden als Justin Bieber en Selena Gomez, zoekt ze zelf liever de publiciteit niet op en schermt ze haar privéleven zo goed als dat gaat af.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020