Excite

iPad krijgt maatpak

Een mobieltje steek je zo in de binnenzak van je jas, maar hoe zit het met een iPad? Die is daar toch eigenlijk veel te groot voor? Dat mag zijn, maar dat wil niet zeggen dat je de iPad dan niet snel of makkelijk mee kunt nemen. Nieuw op de markt is namelijk de Tech Suit.

De Tech Suit heeft een binnenzak waarin precies genoeg ruimte is voor een iPad. Het grote voordeel van deze zak is dat het formaat ruim genoeg is, en de iPad erin er niet voor zorgt dat de zak uit vorm raakt, waardoor je pak verpest wordt.

Wie aan die ene zak voor de iPad niet voldoende heeft, heeft met de Tech Suit ook niets te klagen. Er is namelijk ook voldoende ruimte over voor zowel een iPhone als een iPod.

Het aanbod van het driedelige pak is volledig vraaggeoriënteerd: het bedrijf bedacht een speciale uitvoering nadat twee verschillende klanten vroegen naar een maatpak met daarin een zak waarin de iPad makkelijker gedragen kon worden.

Het maatpak wordt geleverd door Mohan en is speciaal bedoeld voor zakenmannen die voor kwaliteit gaan, maar ook hun gadgets snel bij de hand willen hebben. Als het pak net zo aanslaat als het apparaat zelf, dan heeft de fabrikant in ieder geval een potentiële goudmijn in handen.

Afbeelding: Flickr account Tom Raftery

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021