Excite

Ideaal kapsel voor dun en fijn haar

Wanneer je dun en fijn haar hebt, ziet je haar er al gauw slap en futloos uit. De structuur van je haar is erfelijk bepaald en dat kun je jammer genoeg niet veranderen. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je wel kunt doen. Hieronder volgen een aantal tips voor een ideaal kapsel voor dun en fijn haar!

Kapsel met laagjes

Een kapsel in laagjes geeft onmiddellijk meer volume als je van jezelf golvend of krullend haar hebt. De laagjes zullen ervoor zorgen dat de kortere haarlagen méér krullen en volume krijgen. Zo lijkt het alsof je meer en volumineus haar hebt. Heb je echter steil en dun haar? Dan zijn laagjes minder geschikt, aangezien de laagjes er dan vaak voor zorgen dat het haar nog dunner en dradiger lijkt.

Boblijn

De boblijn is een ideaal kapsel voor mensen met fijn haar en kan diverse variaties en lengtes hebben. Ga voor een een bob met onregelmatige uiteinden, stompe snit of een piekerige pony!

Volume

Dun en fijn haar lijkt altijd plat en slap. Je wil daarom meer volume in je kapsel. Daar zijn verschillende manieren voor, zoals de juiste producten gebruiken. Er bestaan speciale shampoos, crèmes, mousses om je haar optisch voller te laten lijken. Zo kun je daarnaast je haren ondersteboven föhnen voor meer volume.

Highlights

Het verven van je haar is schadelijk, dat is algemeen bekend. Je kunt wel slechts highlights en/of lowlights zetten. Je haar wordt er niet dikker van, maar door het verschil van licht en donker lijkt je haar levendiger en voller.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020